Wordpress website ontwikkeling

Jouw website moet het goed doen bij de bezoekers. Als er een bezoeker komt kijken moet jouw site gebruiksvriendelijk zijn. Bezoekers moeten in één oogopslag zien of de producten aan hun wensen voldoen. Bij de ontwikkeling houden we dus rekening met jouw wensen, maar ook van de bezoekers.

Websites waarbij aan alles is gedacht

Geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines

De meest gebruiksvriendelijke editor

Zonder code schrijven.

Razendsnelle hosting en beheer

Op onze eigen VPS
Hoewel we met meer systemen werken: WordPress biedt hét framework om een ​​intuïtief te beheren website voor jouw organisatie mee te bouwen. WordPress is het meest gebruikte, gebruikersvriendelijke en flexibele CMS op internet, dat ruim 43% van het web aandrijft. Wij zijn expert op het gebied van WordPress website ontwikkeling: al dan niet met maatwerk thema’s, razendsnelle laadtijd én in-house plugin ontwikkeling.

Websites waar we trots op zijn

Website Villager Nederland

Villager Nederland

Website + webshop + Powerall koppeling
Nieuwland machines showroom

Nieuwland Machines

Website met showroom en filters (maatwerk)
Dutch Holidays

Dutch Holidays

Vakantie boeken website + logo en huisstijl

Op alle fronten

We zijn niet alleen Wordpres expert maar we houden ons ook bezig met zoekmachine optimalisatie. We sluiten aan op standaarden en producten die voor Wordpress zijn ontwikkeld en maken gebruik van themes en plugins. Die maken we op maat wanneer nodig.

Een website is het gezicht van je bedrijf: via je website vertel je wie je bent en de website moet bezoekers de informatie geven die ze contact laat opnemen of een bestelling laat doen.

Waarom Wordpress?

Niet in de eerste plaats omdat Wordpress een van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld is en klanten er om vragen.

Voor vrijwel elk bedrijf -van grote corporate websites tot kleine webshops en alles er tussenin- is Wordpress een heel geschikt CMS. Het is heel gebruiksvriendelijk en het biedt een scala aan editors en uitbreidingen. Het maken en beheren van content wordt je dus heel erg makkelijk gemaakt.

Onze ontwikkeltrajecten in het kort

Pagebuilders en compacte code

Compact, licht en geen overbodige code waardoor je website aan de pagespeed scores van Google voldoet. Met Gutenberg (of een andere pagebuilder) kunnen we je website compleet Mobile First ontwikkelen.

Onderhoudsvriendelijk

Als je website is opgeleverd moet die jaren mee kunnen. Dus wordt jouw website gebouwd met het oog op de toekomst.

SEO en gebruiksvriendelijk

Je website wordt zo gebouwd dat Google hem makkelijk weet te vinden en bezoekers probleemloos door de website navigeren. Wij houden rekening met SEO factoren als zoekwoorden en backlinks maar ook met gebruiksvriendelijk design.

Kennismaken?

Een partij die jouw (Wordpress) website maakt, kies je voor jaren. Het is niet makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij vertellen je graag meer over onze core business en we horen graag wensen en kansen en uitdagingen.

Wij weten waar je bij een website op moet letten en hoe het zit met smaak. Hoewel wij jou graag koffie bij ons aan tafel aanbieden, kiezen we er voor om bij jou te komen kijken. Jouw bedrijf leren kennen helpt met meedenken. Meedenken helpt bij het succes van de nieuwe website. Het heeft immers weinig zin om over een terras in de zon te praten als je niet weet waar de tuin ligt.
Teowin, Full service Digital Agency.
We ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden (Wordpress) websites voor ZZP-ers, MKB en grotere organisaties. Wij zorgen er voor dat onze Wordpress websites up to date blijven maar ook dat marketing- en communicatiemensen met die website uit de voeten kunnen.
Waar?
Teowin
Oostopgaande 62
7929 TD Nieuwlande Coevorden

06-15244152
0528-353542

contact @ teowin.nl
(let op de spaties)

(c) 2007-2023 - Teowin Software Nieuwlande - All rights reserved