Over ons

Hoi, wij zijn Teowin.

Full service digital agency voor vormgeving, websites, e-commerce, koppelingen, webapplicaties en maatwerk software ontwikkeling.

Full-service.

Delphi

Windows en mobiel

Wordpress

Websites en webshops

Laravel

(met Vue.js) Webapplicaties

Belettering en vormgeving sinds 1989

Begonnen met textieldruk met een printer, daarna vormgeving, belettering snijden en plakken, drukwerk en alle vormen van reclame. Inmiddels met een eigen professionele en gecalibreerde laserprinter.

Delphi sinds 1997

Wat begon met zoeken naar facturatie software, werd in 1997 ingevuld met Delphi. Niet lang daarna gevolgd door de eerste detacheringsklus. Met ervaring in het documenteren, analyseren en zowel als ontwikkelaar als consultant.

Delphi is de ideale tool voor het maken van een Windows toepassing en tegenwoordig ook heel geschikt voor het maken van native Android en iOS toepassingen. Met hele uitgebreide functie-bibliotheken.

Ook een beheer-tool voor Woocommerce laat zich ideaal in Delphi bouwen, zoals onze WooEditor.

Wordpress sinds 2013

In 2007 websites gaan bouwen en sinds 2013 met Wordpress. Van theme tot plugin, met Ajax, Jquery en PHP.

We bouwen websites applicaties maar ook de relatie met onze klanten gericht op langdurige samenwerking. Een website moet je niet oud laten worden maar je moet er als klant op kunnen vertrouwen dat we de best werkbare oplossing voor jou kiezen.

Meerdere frameworks

Voor een kleine of juist heel complexe webtoepassing kan een bestaande omgeving als Wordpress een belemmering zijn. Laravel biedt volledige vrijheid om een toepassing of een systeem helemaal op maat te bouwen, precies zoals jij dat wilt.
Teowin, Full service Digital Agency.
We ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden (Wordpress) websites voor ZZP-ers, MKB en grotere organisaties. Wij zorgen er voor dat onze Wordpress websites up to date blijven maar ook dat marketing- en communicatiemensen met die website uit de voeten kunnen.
Waar?
Teowin
Oostopgaande 62
7929 TD Nieuwlande Coevorden

06-15244152
0528-353542

contact @ teowin.nl
(let op de spaties)

(c) 2007-2023 - Teowin Software Nieuwlande - All rights reserved